Sale Partner

Rakan Jualan merupakan mana-mana individu atau agensi yang berminat untuk menjana pendapatan melalui sistem komisyen jualan yang ditawarkan. Terdapat dua kategori Rakan Jualan iaitu:

1. Rakan Agensi

Agensi yang ingin mencari produk yang mesra pelanggan dan pasaran yang belum tepu boleh mendaftarkan agensi sebagai Rakan Agensi MKWORLD. Skim komisyen menarik dan lumayan yang pastikan memberikan peluang kepada agensi mencapai status Million Dollar Round Table (MDRT) dengan mudah. Melalui peluang perniagaan yang disediakan, agensi baru berpeluang membina empayar dan menjadi kuasa baru dalam dunia agensi jualan.

Rakan Agensi berpeluang menikmati 2 pendapatan menarik jangka masa pendek iaitu Group Sales Commission, Referral Fees dan paling menarik pendapatan jangka masa Panjang iaitu Profit-Sharing selama 20 tahun.

2. Rakan Ejen

Individu yang ingin meningkatkan pendapatan diri boleh menyertai rangkaian Rakan Ejen dan mendapat tunjuk ajar dan bimbingan terus daripada MKWORLD. Pelbagai program kelas pembangunan diri dan kemahiran jualan akan disediakan yang pastikan dapat mengilap kemahiran berkomukasi, kemahiran mengunci jualan dan kemahiran kepimpinan.

Rakan Ejen berpeluang menikmati dua jenis pendapatan iaitu Personal Sales Commission dan Leadership Bonus serta peluang menyertai pelbagai challenge menarik.

× Boleh saya bantu anda?